ЦСКА продължава да пише история. Дори и от "В" група. В деня, в който вечният съперник Левски отбеляза 102-ата си годишнина, "армейците" вдигнаха 20-ата си Купа на България. Отличието завинаги ще остане специално заради трънливия път до него. Но то ще е и такова и защото е под №60 в препълнената витрина на клуба. Юбилейният трофей е един от най-сладките. С него тимът от "Българска армия" дръпна на Левски с две отличия - съперникът от "Герена" е с 58.

За 68-годишното си съществуване ЦСКА е рекордьор по спечелени титли - има 31 във витрината си, последната от които бе завоювана през 2008 година. По този показател "червените" имат с пет отличия повече от Левски. "Сините" обаче са със същото преимущество при взетите Купи на България - 25 срещу 20 за "червените".

Освен по шампионски титли ЦСКА е рекордьор и по спечелени Суперкупи - има четири на сметката си. Първата е от 1989 година, когато "армейците" печелят рекордните четири отличия, като освен Суперкупата слагат във витрината си титлата, Купата на България, както и Купата на Съветската армия като второстепенен турнир. Те са единственият отбор у нас, който е печелил 4 трофея за един сезон.

"Червените" един път са ликували с Купата на България като второстепенен турнир и още четири пъти с Купата на Съветската армия, когато тя не е с приоритет над Купа България. Така отличията във витрината на ЦСКА са 60 за 68 години. Велико постижение!