Във връзка с встъпването в длъжност на новото ръководство на "Сердика спортни имоти" ЕАД на 18.10.2022 г. и с цел да се запознае с изпълнението на решение №630 от 28.10.2019 на Министерски съвет, министър Весела Лечева отправи покана до всички заинтересовани страни по казуса със стадион "Българска армия" за работна среща, на която да се уточнят конкретните стъпки и да се даде отчет на какъв етап е процесът.

Срещата се проведе в удобно за всички страни време в сградата на Министерството на младежта и спорта на 9.11.2022 и на нея присъстваха: от страна на ММС работна група, определена със заповед на министъра на младежта и спорта Весела Лечева, изпълнителният директор на "Сердика спортни имоти" ЕАД Александра Левянска и представители на мениджърския екип на ПФК ЦСКА София.

На проведената среща всички страни констатираха, че до момента не са предприети никакви реални действия по изпълнението на решението на Министерския съвет. Беше постигнато съгласие в най-кратък срок като първа стъпка да бъде подписан предварителен договор за учредяване на съвместното дружество в изпълнение на решението на МС, който да даде пътната карта за реализация на проекта за нов стадион на ЦСКА с ясно разписани срокове и ангажименти за всяка една от страните.

Голаджията на ЦСКА се завръща сред титулярите за мача във Варна

Голаджията на ЦСКА се завръща сред титулярите за мача във Варна

Дюкенс Назон пропусна равенството с Локомотив (София) заради натрупани жълти картони