Наглостта на Георги Кабаков и компания е безкрайна! Очаквахме той и помощниците му да режат ЦСКА, но това вече минава всички граници! Пиша тези редове едва в 30-ата минута на мача. За половин час Кабаков се гаври с най-успелия ни футболен клуб пред очите на цяла България! 

Първо не се дава 1000-процентова дузпа за ЦСКА в 15-ата минута, когато Тобиас Хайнц беше изритан и бутнат с лакет в наказателното поле на така наречения "хегемон". След това, преди гола на Кирил Десподов, има очевидно нарушение срещу Джонатан Линдсет. 

Снимка 616393

Източник: startphoto.bg

Нашари отбора на ЦСКА с картони за нищо, а не даде жълт за Русо, който блъсна Стойко Сакалиев на скамейката на гостите. При същата ситуация веднага изгони помощника на Саша Илич. И всичко това за няма дори 30 минути. 

Къде е ВАР?!?!?!

Вадете ЦСКА от терена! Това е гавра! Пък нека последва изваждане от Първа лига. Днес за пореден път ни показват, че в нея титлата е капарирана за Разград. Цял сезон треньорите на отборите се оплакват от съдийска сеч за тях срещу "хегемона". Но поведението на уж най-добрия български рефер днес бие всички рекорди по съдийско рамо за Лудогорец. Това не е футбол! Как не ви е срам поне малко?!