ЦСКА ще се изправи срещу Осиек, ако елиминира Титоград в първия предварителен кръг на Лига Европа. 

Медиите в Хърватия отделиха голямо внимание на "червените". Ето какво пише "Дневник" за клуба на Гриша Ганчев. 

"ЦСКА заедно с Левски е един от двата най-големи клуба с историческо значение в България, но през последните години ЦСКА премина по необичаен начин през фалит и изчезване, докато се върне на върха на българския футбол.

Пред четири години ЦСКА бе изхвърлен в трета лига поради натрупани дългове. Там, като аматьори, се превърнаха в първия отбор, който печели Купата на България. Това е последният трофей в историята на клуба. Скоро след това ЦСКА обяви несъстоятелност. Въпреки това, клубът скоро се "възкреси" като истински футболен Франкенщайн. Всъщност става въпрос за бившите отбори Чаврдар (Етрополе) и Литекс, които се преляха в ПФК ЦСКА-София 1948. 

Творението получи лиценз и се появи в българския футболен елит. Интересното е, че друг наследник на ликвидирания велик клуб на име ФК ЦСКА 1948 се появи, а през миналия сезон завърши на четвърто място във Втора лига. 

ЦСКА-София се появи след политическо-правно-финансови размествания. През миналия сезон той се бореше за титлата с Лудогорец, но в крайна сметка завърши втори", завършва анализа на вестник "Дневник".

ЦСКА замина за Австрия

ЦСКА замина за Австрия

"Червените" вече са при Левски и Лудогорец