"Есента за ЦСКА беше много добра, но не и перфектна. Имаше мачове, в които играхме силно, но не победихме, както и такива, в които не бяхме на високо ниво, но взехме трите точки. Щом сме на първо място, значи го заслужаваме", заяви един от капитаните на ЦСКА Иван Турицов в предаването "Домът на футбола" по "Диема".

"Трудно е да стигнеш до първото място, но още по-трудно е да го задържиш. Пролетта ще е по-тежка за нас и трябва да направим всичко възможно да побеждаваме във всеки мач. В предишните години често бяхме много близо до Лудогорец, но все не успявахме. Миналата година посрещнахме Коледа на само две точки зад тях, а след това и аз не знам какво се случи през пролетта. Важно е сега да продължим да се борим и да опитаме да станем шампиони", каза бранителят на ЦСКА.

"Бързо разбирахме това, което иска Саша Илич от нас и се надявам да продължим да вървим нагоре. За мен не е проблем дали ще съм един от тримата централни защитници или ще играя като десен халф-бек. Важното е да съм на терена. В очите на треньора виждам, че иска да побеждава и мачка дори и на тренировка. Не е лесно да се работи с него. Той е с манталитет на победител", категоричен беше Турицов.

"Емоцията в играчите на Гигант в предстоящия мач за купата ще е по-голяма, но ние може само да загубим от този мач и затова не трябва да има отпускане и да излезем с мисълта да си свършим работата по най-добрия начин. Важно е и да няма контузиии.

В Съединие ще е празник, ще дойдат много хора и ние трябва да отговорим на очакванията им", завърши той.