От ЦСКА обявиха, че всеки, който е закупил виртуален билет за мача с Локомотив (Пловдив), може да присъства на стадиона. Срещата е на 14 юни, неделя, от 21:00 часа. 

Сектор "Г" вече е изкупен. 

Ето какво написаха от клуба: 

"Армейци,

както знаете миналата седмица ЦСКА пусна в продажба виртуални билети за първия си домакински мач след подновяването на футболното ни първенството срещу отбора на Локомотив (Пловдив). Двубоят от XXVI кръг е насрочен за 14 юни (неделя) от 21:00 часа на "Армията" и заради пандемията от коронавирус щеше се играе пред празни трибуни.

В последствие със заповед на здравния министър бе допуснато мачовете да се играят пред публика, но не повече от 30% от капацитета на стадиона.

При така стеклите се обстоятелства Ви уведомяваме, че всеки закупил виртуален билет ще може да посети срещата в съответния сектор. Пределно допустимите места за сектор Г вече са изчерпани и пропуски за там няма.

"Ред Енимълс" заведе дело срещу ЦСКА 1948

"Ред Енимълс" заведе дело срещу ЦСКА 1948

Исковата молба е от 3 юни

Всеки притежател на абонаментна карта също може да подкрепи отбора, заемайки своето запазено място на трибуните.

Все още има билети за секторите А и В, докато гостуващата агитка ще е разположена в сектор Б.

Както заявихме преди дни, всички събрани средства от тази футболна среща ще бъдат предоставени на Академия ЦСКА, за да се подпомогне развитието на детско-юношеската школа на клуба.

Цената на билетите за всички сектори остава 10 лева.

Билети могат да бъдат закупени от мрежата на БестТикетс, бензиностанциите на OMV, магазините на Office 1 и Orange, касите на "Арена Армеец" и във фен магазина на "Армията".

ВАШАТА ПОДКРЕПА Е ВАЖНА ЗА НАС!

ЗАЕДНО МОЖЕМ ВСИЧКО!".

Куп отбори искат бивш играч на ЦСКА

Куп отбори искат бивш играч на ЦСКА

Вив Соломон-Отабор едва ли дълго ще е свободен агент