Че реферите в efbet Лига често пъти не мерят с еднакъв аршин е ясно и на малките деца. Така е повече от 10 години. Но какво да кажем и за комисиите към БФС? На едни се отлагат мачове. Винаги, когато пожелаят. На други не! Дисциплинарната пък отдавна си има любим отбор, "дойна крава", когато става въпрос за парични наказания. И той е най-успелият ни - ЦСКА.

Днес беше обявена огромна санкция за "червените", в размер на общо 20 050 лева. Само след три кръга, ЦСКА олекна с 27 050 лева. И то при положение, че агитката на отбора бойкотира мачовете и не присъства. Явно публиката на "армейците" е много проблемна, дори в Секторите "А" и "В".

Снимка 580602

Източник: CSKA.bg

ЦСКА има по-голяма обща парична глоба след 3 кръга от всички останали отбори в елита общо. Вече информирахме каква е тя. Тази на останалите тимове е... 26 500 лева.

След ЦСКА най-глобяван е Пирин - 9000 лева. Следва столичното Локо - 7400 лева. С по 1600 лева общо след третия кръг бяха санкционирани Левски, ФК ЦСКА 1948 и Спартак (Варна). Берое с 1300, а с по 1000 - Хебър, Ботев (Враца), Ботев (Пловдив) и Локомотив (Пловдив). Глоби за Лудогорец няма. Феновете на този отбор явно са за пример...

На какво ли не се нагледахме и наслушахме през годините. То не бяха расистки символи, сигнални ракети, кръг след кръг, мач след мач... А най-високите глоби все за ЦСКА.

Някои неща явно никога не се променят...

Нищо ново! Дисциплинарната комисия към БФС наказа ЦСКА с огромна сума

Нищо ново! Дисциплинарната комисия към БФС наказа ЦСКА с огромна сума

За расизъм