Ръководството на ЦСКА уважи един от най-големите спортисти на клуба Николай Антонов. Спортният директор Пламен Марков се срещна с бившия атлет и го удостои с почетен юбилеен медал, фотоалбум, както и специална фланелка.

"Николай Антонов е велик шампион. Самият факт, че е ставал световен и европейски първенец и че е побеждавал колоси като Карл Луис и Линфорд Кристи, говори красноречиво за неговата славна кариера. Не сме забравили, че той бе обявен през 90-те години и за "най-бързия бял мъж на планетата". Това са феноменални постижения, донесли ни много гордост като българи.

За нас е особена чест, че се е състезавал за ЦСКА и сме уверени, че с голямото армейско сърце и дух, които притежава, ще преодолее всички изпитания и трудности в личния си живот. Пожелаваме му успех и го очакваме скоро да ни посети на "Армията", каза Пламен Марков пред клубния сайт на "червените".

Николай Антонов е световен шампион в бягането на 200 метра от началото на 90-те години, а от години се бори със зависимостта си към алкохола и наркотиците.

Нестор ел Маестро прави промени в състава на ЦСКА за мача с Монтана

Нестор ел Маестро прави промени в състава на ЦСКА за мача с Монтана

Двубоят за Купата на България е във вторник