ЦСКА ще организира двустранна игра с втородивизионния Литекс в събота, пише "Тема Спорт". Тя ще сложи край на 5-дневния подготвителен минилагер на "армейците" в Тетевен. Ловчанлии са водени от доскорошния шеф на "червената" школа Добромир Митов, като след 8 кръга се намират в зоната на изпадащите на Втора лига с едва 6 точки.

Футболистите и спортно-техническият щаб на ЦСКА ще заминат за Тетевен днес следобед. Треньорът Нестор Ел Маестро на няколко пъти заяви, че не е доволен от физическото състояние на възпитаниците си и очаква паузата за мачове на националните отбори, за да работи по-здраво в това естество.

Лагерът в полите на Балкана обаче ще бъде пропуснат от куп футболисти, които получиха повиквателни от националните си селекционери. Иван Турицов ще бъде част от лагера на България, а Християн Петров и Станислав Шопов на младежите до 21 г., водени от Александър Димитров. Сейни Санянг ще защитава цветовете на Гамбия, Амос Юга на ЦАР, Дюкенс Назон на Хаити, Матиас Фаетон на Гваделупа, а Енес Махмутович на Люксембург.