15 футболисти на ЦСКА получиха повиквателни за различни отбори, чиито цветове ще защитават.

Иван Турицов, Станислав Шопов и Християн Петров попаднаха в състава на националния селекционер на мъжкия представителен тим на България Младен Кръстаич, за предстоящите двубои от квалификациите за Евро 2024 срещу Литва и Сърбия. "Лъвовете" гостуват в Каунас на 17 юни и приемат тима на Западната ни съседка в Разград на 20 юни.

ЦСКА U17 се завърна гордо от престижен турнир

ЦСКА U17 се завърна гордо от престижен турнир

Добри Митов постави висока оценка

Нападателят Дюкенс Назон е поканен да защитава честта на Хаити на турнира "Голд Къп 2023", който ще се проведе в САЩ от 25 юни. Тимът на Назон е в група с Мексико, Хондурас и Катар.

Амос Юга получи повиквателна от ЦАР за двубоя на 17 юни срещу Ангола.

Жираир Шагоян ще пътува за Армения за предстоящите двубои от квалификациите за Евро 2024: Уелс- Армения на 16.05 и Армения - Латвия на 19.05.

Бранителят Енес Махмутович отново бе повикан за лагера на Люксембург, в който ще се изиграят контрола срещу Малта и две квалификации срещу Лихтенщайн като домакин и гостуване на Босна и Херцеговина.

Юношеският национален отбор на България до 15 години ще има два приятелски мача срещу връстниците си от Косово на техен терен. Двамата представители на Академия ЦСКА са Иван Андонов и Валентино Върбанов.

Съставът на България до 17 години ще играе контроли с Австрия. Младите армейци Васил Каймаканов, Тарек Жензарли и Божидар Петров са получили повиквателни за тези мачове.

Юношеския тим на страната ни до 18 години също ще мери сили с Австрия на базата на националните отбори в "Бояна" на 15 и 18 юни, а с повиквателни са Алекс Божев, Росен Маринов и Илиян Антонов.