Тази вечер в 20:30 часа на Националния стадион ЦСКА се изправя срещу украинския Зоря (Луханск) в първи мач от третия квалификационен кръг на Лига Европа.

Делегатът на срещата Едуард Киндъл (Лихтенщайн) инспектира "Васил Левски" и постави отлична оценка на условията, които предлага съоръжението. Той похвали домакините за перфектната организация на мача по време на техническата конференция.

Четиримата съдии са от Швейцария - Сандро Шерер (главен), Стефан Де Алмейда (първи асистент), Беким Зогай (втори асистент), Лионел Чуди (четвърти). Сокол Яречи от Албания ще бъде съдийски наблюдател.

Футболистите на ЦСКА ще излязат с титулярния си екип, а играчите на Зоря ще бъдат изцяло в черно.

Входовете на Националния стадион ще отворят в 18:30 часа.

Цените на билетите са:

- Сектор А - 20 лева

- Сектор В - 10 лева

- Сектор Г - 10 лева

- ВИП ложа - 150 лева

Деца до 7 години влизат на стадиона безплатно.

Билетите са налични на касата до фен магазина на "Армията", както и в мрежата на БестТикетс - бензиностанциите на OMV, магазините на Office 1 и Orange и касите на "Арена Армеец".

Касите на Националния стадион - пред сектор "А" и на езерото "Ариана", ще отворят в 17:30 часа.

Хора с инвалидност над 49% получават 20% отстъпка от цената на билета за двубоя. За използването й се предоставя решение на ТЕЛК на касата на "Армията".

В продажба във фен магазина са и официална програма и значка за двубоя. Програмата е 12 страници и е на цена 2 лева, а значката струва 5 лева.

ЦСКА няма право да проспи още едно първо полувреме

ЦСКА няма право да проспи още едно първо полувреме

Налице е тревожна за "червените" тенденция