ЦСКА ще бъде на нов лагер в Банско по време на паузата за националните отбори през следващата седмица. Това съобщи Стойчо Младенов в изявлението си след победата над Левски.

"Все още имаме играчи, които са изостанали с подготовката. Искаме всички наши футболисти да са на еднакво кондиционно ниво, затова и отново ще проведем подготвителен лагер", сподели наставникът.

По време на предишното прекъсване в шампионата армейците отново посетиха планинския курорт, като наблегнаха изключително много на физическата подготовка, припомня "Тема спорт".

Трима от ЦСКА под въпрос за Европа

Трима от ЦСКА под въпрос за Европа

Турицов, Мухар и Лам с пробелми

Част от тренировките им приличаха на тези, които се провеждат след лятната ваканция - с много бегови упражнения за експлозивност и физическа издръжливост. Работата, свършена в Банско, обаче даде резултат и от паузата насам червените стоят доста по-добре в заключителните минути на двубоите си.

Все още не е ясно дали червените ще насрочат спаринг по време на миниподготовката си, както направиха при предишния си лагер. Тогава съперник бе третодивизионният Банско, а проверката завърши 4:1.