Наемът на двама от перспективните футболисти на ЦСКА - Симеон Александров и Александър Бучков, в Пирин приключи.

Двамата бяха преотстъпени в Благоевград през лятото, като тогава не бе обявено за какъв срок са договорите им с "орлетата". Те трябваше да получат повече игрово време на стадион "Христо Ботев" и да трупат практика на елитно ниво, но по една или друга причина това не се случи. Освен това фланговите футболисти бяха измъчвани и от контузии. Привлеченият от Септември през лятото на 2022 г. Александров изигра 12 мача през есента, повечето от които като резерва, като не успя да отбележи или да асистира.

Бучков пък бе на терена само в три срещи именно заради споменатите травми. Двамата тренираха вчера на 100 процента, като все още не е ясно дали ще останат на "Армията" за пролетния полусезон, или отново ще бъдат преотстъпени, пише "Тема Спорт".

Участие във вчерашното занимание взе и вратарят на юношеския национален отбор до 19 г. Александър Божев. През есента младокът остави много добри впечатления под рамката на втородивизионния Литекс, където бе пратен под наем. Малко вероятно е стражът да остане в ЦСКА за пролетта, защото се нуждае от игрови опит, а червените разполагат с трима вратари - Бусато, Евтимов и Марин Орлинов.

ЦСКА направи първа тренировка за годината (видео)

ЦСКА направи първа тренировка за годината (видео)

Чакат се южноамериканските нападатели