ЦСКА пусна в продажба екипите на тима за сезон 2021/22. Фланелките могат да бъдат поръчани онлайн, като цената е 98,99 лв.

Ето какво написаха в сайта на "червените":

Армейци,

Днес, ЦСКА се изправя срещу Лудогорец в директен сблъсък за Суперкупата на България. Червените за пръв път ще излязат на терена с новата екипировка "АДИДАС", която ще носят през сезон 2021/2022 г.

Фланелките вече са в продажба и може да си поръчате от тях в онлайн магазина на pre-order. Поръчките ще започнат да бъдат изпълнявани след 20 дни според наличностите, с които разполагаме в момента.

На 6 май, в Деня на храбростта, обявихме, че през новия сезон ЦСКА ще носи на екипите си символа на Българската армия. Гордият и непобедим лъв, израз на доблестта и непобедимостта на българските воини в защита на Родината, ще бъде поставен на левия ръкав, а друг емоционален акцент върху новата червена фланелка, ще бъде посланието "С Нами Бог", традиционно изобразявано върху старите бойни знамена в различните Национално-освободителни войни.

ЦСКА и Българската армия са генетично и неразривно свързани още от създаването на клуба през 1948 година. През времето на това ползотворно сътрудничество са постигнати най-големите триумфи в родния футбол и българския спорт. Нашето желание е да продължим да отстояваме всички армейски ценности и добродетели, благодарение на които през годините са завоювани огромни успехи и спортна слава за България и същевременно винаги са били водещо кредо и пример за нашите спортисти.

Осъзнаваме огромната отговорност, но сме убедени, че с този акт на армейско вдъхновение ще продължим да браним още по-всеотдайно и с несломим морал честта на най-великия български клуб, а харизмата и героизмът на нашите воини и техните исторически подвизи ще окрилят и занапред всички, обичащи ЦСКА.

ВЗЕМИ СВОЯТА ОФИЦИАЛНА ФЛАНЕЛКА НА ЦСКА ОТТУК!

За съжаление не всичко касаещо логистиката и продажбата на новата фланелка на ЦСКА зависи от нас. Въпреки че работим с доказани през времето немски компании, понякога договорените отношения се нарушават, сроковете на доставка не се спазват или пък форсмажорни обстоятелства не ни позволяват да реализираме предварително заложената и цялостна маркетинг концепция навреме. Това за съжаление е факт, който към момента няма как да контролираме с финансови неустойки и други механизми. Единствено можем да бъдем за в бъдеще по-взискателни към новите си партньори и подобни забавяния да не се повтарят. Въпреки срещнатите трудности обаче, работим целенасочено и неуморно, Вие феновете, да получите съвсем скоро един качествен продукт, носещ харизмата на армейското величие.

САМО ЦСКА".

Стоичков призова: Всички "червени" сърца на стадиона довечера!

Стоичков призова: Всички "червени" сърца на стадиона довечера!

Както винаги публиката да поведе и мощно да подкрепи "червените", споделя Камата