Бившият футболист и директор на ЦСКА Георги Илиев коментира поредната победа на "армейците" и шансовете им да спечелят титлата на България.

"Казах ви, че мачът с ФК ЦСКА 1948 ще го спечелим. Слаб мач, между другото. Не ми харесва това, че ЦСКА започна с един българин в състава. Това не е добре. Хубавото е, че взехме трите точки.

Всичко за ЦСКА върви по програма - приближаваме се до титлата. Ще бием Лудогорец на "Армията", а с Левски ще завършим наравно. Лудогорец хич не са добре, за 12 години по-слаби в защита не са били.

ФК ЦСКА 1948 игра прилично за трети в класирането, нормално, те може би прибързаха с махането на Любо Пенев. Не забелязвам някаква съществена промяна при тях, откакто Любо си тръгна.

Сега се задава мач със Спартак (Варна). Никой да не се плаши, печелим с два гола разлика. Ако ЦСКА се плаши от Спартак, къде сме тръгнали. Това е мач като от турнира за Купата на България. Все едно ти се е паднал отбор от "Б" група, трябва да спечелиш мача. Един малък празник", заяви Майкъла пред "Спортал".

Кръстаич викна втори от ЦСКА в националния

Кръстаич викна втори от ЦСКА в националния

Станислав Шопов сменя Доминик Янков от Лудогорец