ЦСКА отново ще спази практиката си да отсяда в курортния комплекс Албена преди свое гостуване във Варна, съобщава "Тема Спорт". "Армейците" летят за морската столица утре, а в събота от 17:45 часа срещат последния във временното класиране на Първа лига Спартак (Варна) на "Коритото".

Любопитно е, че родният шампионат стартира още на 8 юли, а близо два месеца по-късно ще се проведе първата визита на ЦСКА извън София. Това е така, защото "червените" отложиха пътуванията си до Пловдив за мачове с местните Ботев и Локомотив заради ангажиментите си в евротурнирите. Единствената визита у нас на тима, воден от Саша Илич, досега през сезона бе на Локомотив (София). В столичния квартал "Надежда" той допусна грешна стъпка - 1:1.

Онсе Калдас изтри съобщението за Кареасо, но той ще дойде в ЦСКА

Онсе Калдас изтри съобщението за Кареасо, но той ще дойде в ЦСКА

Съвсем скоро

"Червените" продължават подготовката си за гостуването на Спартак на пълни обороти, като във вчерашната тренировка участие взеха всички налични футболисти. Както е известно, Георги Йомов, който е със спрени права, вече не се готви със съотборниците си. Следващото занимание на ЦСКА е тази сутрин на базата в Панчарево, а утре отборът заминава за Варна.