От БФС чакат официално запитване от УЕФА за писмото, което удостоверява, че ЦСКА е спортен наследник на фалиралото дружество. Такава била практиката, според изпълнителния директор на футболния ни съюз - Борислав Попов.

Припомняме какво публикува ЦСКА на официалния си сайт на 30.11.2018-а година. Годините минават, а решение на въпроса няма. Защото някой все чака нещо от друг...

"Уважаеми Армейци,

На 16.11.2018 година междунарoдният адвокат на клуба Първан П. Първанов получи уведомление от УЕФА относно въпроса с поместването на статистическите данни за участията на ЦСКА в европейските клубни турнири на уебсайта на УЕФА. В имейла си УЕФА посочва, че промени по профила на клубния сайт могат да бъдат направени само след техническото изпращане на съответната информация от Българския футболен съюз и инструктира адв. Първанов да се обърне за помощ към БФС. На същия ден клубът се свърза с изпълнителния директор на БФС - г-н Борислав Попов, и му предостави готовата статистическа информация, за незабавно изпращане до уебсайта на УЕФА, заедно с контактите, на които да бъде изпратен имейлът.

Оттогава, въпреки непрекъснатите подсещания от наша страна, г-н Борислав Попов отказва да изпълни своите задължения, в ущърб на нашия клуб. Въпреки че за случая своевременно беше информиран г-н Борислав Михайлов, и до днес имейлът не е изпратен. Г-н Борислав Попов не отговаря на телефонни обаждания, съобщения или имейли.

ЦСКА настоява БФС да изпълни своето задължение и да изпрати статистическата информация до сайта на УЕФА без повече забавяне. Продължаващото изписване на грешната статистическа информация за ЦСКА нанася съществени репутационни вреди на клуба и накърнява паметта на състезателите на ЦСКА, изписали славната история на клуба в европейските клубни турнири от 1956 година до днес.

С уважение,

Ръководството".

Попов през 2018-а: Още не сме изпратили писмото, работим, трябва да се уточнят някои детайли с клуба

Попов през 2018-а: Още не сме изпратили писмото, работим, трябва да се уточнят някои детайли с клуба

"Ще се запозная с цялото писмо на Борислав Михайлов"