От ЦСКА се обърнаха към феновете си преди мача срещу Лудогорец.

Ето какво пише в сайта на клуба:

"1. Всеки фен, закупил онлайн билет, ще може да получи негов специален хартиен аналог на касите на ст. "Българска армия". Гишетата ще работят от УТРЕ (05.12.) до НЕДЕЛЯ (10.12.) между 10 - 18 ч.  
Призоваваме ви, при възможност, да не чакате до деня на мача, за да вземете своя хартиен билет. Предвид огромния интерес и разпродаден стадион, не можем да гарантираме, че в деня на двубоя ще могат да се раздадат всички билети. Те преминават заверка, което отнема технологично време.

Всеки картодържател има право на билет срещу показване на абонаментната си карта.

Билетите на картодържателите, които нямат възможност да присъстват на срещата, ще бъдат запазени в администрацията на клуба.

Ако не успеете да вземете хартиен билет, може да влезете на стадиона с електронния си пропуск.

2. В събота ви очаква Ден на отворените врати. Входът е свободен, като ще имате възможност да посетите съоръжението между 10 - 17 ч. Подробна информация за активностите може да намерите в публикацията по-долу.

3. В деня на мача забавленията ще са съсредоточени на стадиона, непосредствено преди началото на срещата, както и на полувремето.

СЛЕД КРАЯ на двубоя навлизането на публика на терена няма да бъде възможно! Много елементи от собствеността на стадиона ще достигнат до феновете под формата на сувенири, които ще бъдат пуснати в продажба или на търг скоро след последния исторически мач на стадион "Българска армия".

Молим ви да се съобразите с решението ни, така че всеки един армеец, дори и онези, които не са успели да присъстват на мача, да могат да получат парченце спомен от историята на "Българска армия".

Нямаме търпение да изживеем с вас този паметен за цялата "червена" общност момент. Момент, който чакаме с десетилетия. Нека му се насладим изцяло!".