ЦСКА очаква отговор от звездата на Ботев (Пловдив) Тодор Неделев до края на месеца, твърдят колегите ни от "Тема Спорт". Според тях "армейците" са влезли в контакт с ръководството на пловдивчани и са постигнали съгласие за трансфер.

Самият Неделев сега трябва да каже дали иска да продължи кариерата си на "Българска армия".

Уесли Ната с една крачка по-близо до ЦСКА?

Уесли Ната с една крачка по-близо до ЦСКА?

Стойне Манолов вече заяви, че няма да пусне играча без трансферна сума

Офанзивният халф обаче се колебаел сериозно. Към него има конкретна оферта от втория в Турция Трабзонспор, която беше отправена още преди 20 дни. Неделев така и не е дал отговор, което подсказва, че няма желание да отиде в този клуб.

В ЦСКА искат плеймейкъра да обяви решението си до края на месеца, тъй като новият сезон стартира в началото на август. В случай, че се стигне до трансфер, от ЦСКА ще трябва да се разделят или с Тиаго, или с Белтраме, които играят на този пост.

ЦСКА отново ще се пробва за Тодор Неделев

ЦСКА отново ще се пробва за Тодор Неделев

"Червените" подготвят оферта

Това е пореден опит на ЦСКА да привлече звездата на Ботев. На два пъти през последните години той беше близо до подпис. През септември 2018 година от ЦСКА признаха в официалния си сайт, че са имали предложение, което е било отхвърлено от Неделев. Самият играч неведнъж е споделял, че в България би носил само екипа на Ботев. В последните седмици обаче самият той открито заяви, че иска трансфер.

Жул Кейта вече е играч на ЦСКА

Жул Кейта вече е играч на ЦСКА

Бързоногото крило идва като преотстъпен от Ланс с опция за закупуване