ЦСКА преговаря с двама чужденци в София, пише "Мач Телеграф". Разговорите са на финалната права, но сделките все още не са сигурни, защото има известно разминаване около заплатите.

От "Армията" пазят в пълна тайна преговорите и имената на въпросните футболисти.

При всички положения се очаква ЦСКА да подпише поне с един от двамата до края на седмицата. Планира се "червените" да привлекат трима-четирима нови играчи по време на зимната пауза. Поне такова е желанието на старши треньора на тима Стойчо Младенов.

Естествено бройката на новите може да се вдигне, ако някои от титулярите напуснат клуба по време на паузата.

WINBET - победата е емоция, която си заслужава да бъде изживяна! (18+)

В същото време две отлични новини озариха "Армията" на старта на 2022 година. Защитникът Мено Кох вече е напълно възстановен от тежката си травма и ще стартира подготовката наравно със съотборниците си.

Другата отлична новина е свързана с Греъм Кери. Преди Нова година информацията около него гласеше, че той със сигурност няма да играе повече с "червената" фланелка. Сега обаче нещата се промениха и шансовете на ирландеца да довърши сезона в ЦСКА са 50 процента.

Припомняме, че Кери, който започна по уникален начин настоящата кампания, се завърна на Острова, за да се грижи за съпругата си, която е тежко болна. Халфът има договор с клуба да края на сезона.

ЦСКА набеляза френски офанзивен футболист

ЦСКА набеляза френски офанзивен футболист

"Червените" искат Вамара Саного от Гурник Забже