Фенове на ЦСКА няма да подкрепят любимия си тим в утрешното "армейско" гостуване на Царско село. Това обяви страницата във Фейсбук Трибуна Сектор "Г". Причината е отпуснатите едва 60 билета за столичното съперничество, зад което стояло целенасочено действие спрямо клуба и решението му да издигне Димитър Бербатов за президент на БФС.

ЦСКА спази негативна традиция в Европа

ЦСКА спази негативна традиция в Европа

"Червените" никога не са печелили втория си мач в груповата фаза на евротурнирите

Ето какво пише в декларацията на "червените" фенове:

"Армейци,

От Царско село ни отпуснаха 60 билета за утрешното ни гостуване на едноименното отборче. Намираме това за абсолютно целенасочено действие спрямо всеки един от нас. Мръсна игра на реваншизъм и комплексарщина.

Очевидно гаврите с ЦСКА и "армейците" поради това, че издигнахме и подкрепихме кандидатурата на Митко Бербатов, тепърва започват. Искаме да попитаме Михаил Касабов дали е звънял на Неделчо Михайлов с изричното настояване утрешният мач да не бъде обявяван за рисков и да се играе в спа центъра, а не на Националния стадион? Наздраве, господа, ние отговора го знаем...

Стойчо Младенов прави три промени в ЦСКА за гостуването на Царско село

Стойчо Младенов прави три промени в ЦСКА за гостуването на Царско село

Сред титулярите се завръщат Варела, Юга и Вилдсхут

В заключение взехме решение да върнем представените ни билети на Стойне Манолов и да не присъстваме на срещата утре. "Сектор Г" няма да играе по ничия мръсна свирка! "Сектор Г" в циркове не участва!", пишат феновете.