Един от основните футболисти на ЦСКА Иван Турицов се възползва по най-добрия начин от зимната си ваканция с обиколка из европейски столици. Припомняме, че това е първа дълга почивка за него от близо 12 месеца. По време на скъсената лятна пауза заради световното първенство в Катар той бе ангажиран с националния отбор и не получи никакво време за отмора, като веднага след това се присъедини към лагера на "армейците" в Австрия под ръководството на Саша Илич.

Сега обаче десният краен защитник и съотборниците му в ЦСКА имат на разположение над 1 месец почивка, която започна след подранилия коледен банкет на 2 декември и ще продължи до 5 януари, когато тимът стартира зимна подготовка. На споменатото празненство Турицов бе избран за играч №1 на отбора за 2022 година.

Веднага след него бранителят отлетя за Амстердам в компанията на съотборниците си Галин Минков и младокът Иван Митрев. Сега пък тримата са в Рим. Те публикуваха редица снимки в социалните мрежи от двете европейски столици, пише "Тема Спорт".

Маурисио Гарсес върви по стъпките на част от успелите чужденци в ЦСКА

Маурисио Гарсес върви по стъпките на част от успелите чужденци в ЦСКА

Вижте каква е причината