Старши треньорът на Сепси Ливиу Чиоботариу говори преди предстоящия мач с ЦСКА от втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите.

Наставникът на румънския тим похвали съперника и отличи силните страни на "червените". Все пак Чиоботариу изрази надежда, че неговият отбор ще постигне добър резултат.

Край: Свършиха билетите за двубоя ЦСКА - Сепси

Край: Свършиха билетите за двубоя ЦСКА - Сепси

"Червените" ще се радвта на подкрепата на близо 12 000 зрители

"Ясно е, че мачът с ЦСКА е много важен. Ще се срещнем с отбор, който има фантастична история и постижения. Това е отбор, който е много обичан в България. Със сигурност утре очакваме да бъде сензационен мач. Добре подготвени сме. Надяваме се на един добър и положителен за нас резултат.

Ясно е, че в този момент ЦСКА има много по-голям опит от нас. Участвали са в много повече международни срещи. Ние също имаме желанието да продължим напред и сме наясно, че техният отбор е силен. Наблюдавал съм играта им и съм наясно, че могат да ни създадат проблеми във всеки един момент.

ЦСКА обяви програмата за феновете преди мача със Сепси

ЦСКА обяви програмата за феновете преди мача със Сепси

Вижте подробности

Отборът на ЦСКА е технически много добре подготвен и организиран. Техният стил на игра е нападателен. Знаем, че се бориха за първото място с Лудогорец през миналия сезон. Ние не се плашим - това е футбол.

И ние, и ФКСБ искаме да победим. Има и втори мачове, независимо от резултата. За наша радост реваншите са в Румъния.

Проучили сме добре нашия противник. Забелязах, че използват системата 3-5-2, след което преминаха на 4-2-3. Очаквам, че ще се върнат към първоначалната система. Харесва ми целия отбор. Особено съм впечатлен от вратаря, както и от Хайнц и Асприля.

Тобиас Хайнц: ЦСКА винаги излиза за победа, готови сме за Сепси

Тобиас Хайнц: ЦСКА винаги излиза за победа, готови сме за Сепси

Ето какво още каза той

Изобщо от нападателите им. Трябва да подчертаем, че централната линия на ЦСКА е много добра. Изключително важно е да си свършим нашата работа, за да продължим напред.

Не мога да разкрия стратегията на нашия отбор. На първо място сред нашите силни страни е хомогенността на отбора. Имаме футболисти, които играят заедно от много години и се познават много добре помежду си", заяви Чиоботариу.