Новият старши треньор на ЦСКА Любослав Пенев вече избистря състава си преди утрешната битка с Лудогорец. Според "Тема спорт", специалистът е наясно с 10 от 11-те футболисти, които ще започнат от първата минута.

Схемата на Пенев вероятно ще бъде 4-1-4-1. На върха на атаката, както се очакваше, ще бъде Жорди Кайседо, а зад него ще играят Тиаго и Георги Йомов. По десния фланг Пенев ще заложи на Джером Синклер, а отляво ще атакува Енрике Рафаел.

Съществува малък вариант в последния момента специалистът да потърси изненада с пускането в игра на Жул Кейта за сметка на бразилеца.

Любослав Пенев застава пред медиите утре

Любослав Пенев застава пред медиите утре

Ще даде пресконференция

В ролята на дефанзивен халф ще оперира Амос Юга. В сърцето на ариегарда Пенев ще се довери на нидерландската двойка бранители Мено Кох и Юрген Матей. Отляво ще действа Брадли Мазику. Единствената въпросителна преди мача е свързана с дясния защитник. На този етап шансовете на Тибо Вион и Иван Турицов са изравнени.

Бодуров: ЦСКА беше доста зле в атака, отборът ще тръгне нагоре при Любо Пенев

Бодуров: ЦСКА беше доста зле в атака, отборът ще тръгне нагоре при Любо Пенев

"Червените" ще вземат Купата според мен"

Младите Мартин Смоленски и Александър Бучков вероятно няма да попаднат в групата за мача след като вчера бяха пратени отново при юношите.