Емблематичният футболист на ЦСКА - Тодор Янчев, коментира пред "Мач Телеграф" загубата от Сейнт Патрикс в София с 1:0 и шансовете на "червените" в Ирландия.

"Неприятна загуба от Сейнт Патрикс, очаквах, че ЦСКА ще излезе победител от тази среща, но всичко ще се реши в реванша. Саша Илич най-добре знае с какви задачи е натоварил футболистите преди мача и по време на него. Той може да прецени дали те са ги изпълнили или не. В крайна сметка е неприятно, че се стигна до тази нелепа грешка и в края на мача и даде победата на гостите. Не може и да говорим за младост, защото на годините на Асен Дончев много футболисти играят на много високо ниво. Трябва да и извади изводите, защото младежта се развива и на тези години се играе в добри нива.

ЦСКА се подсилва, ако елиминира Сейнт Патрикс?

ЦСКА се подсилва, ако елиминира Сейнт Патрикс?

Ето подробности

Асен има нужните качества, за да играе голям футбол, но така се получи, че допусна тази грешка. ЦСКА има сериозни шансове, но трябва да покажат "армейския" дух. Откъм история и традиции ЦСКА е фаворит, но в европейския и световен футбол вече няма такива. Голове на чужд терен нямат влияние вече и си мисля, че "червените" имат своите шансове, но трябва да вкарат положенията си. Условията там каквито са за тях такива ще са и за нас. Те ще имат домакински фактори тази победа ще ги окрили да вярват още повече в успеха, който са постигнали. ЦСКА е толкова велик отбор, защото не се е предал никога и винаги е успя да излиза победител в такива срещи. Аз вярвам в отбора! Това, което трябва да се промени най-добре го знае Саша Илич. Той ги тренира всекидневно и знае техните качества. Избира схемата и изпълнителите в нея. Той беше подбрал играчи, които според него щяха да свършат работа. Надявам се да успее да ги вдигне за реванша. Не знам дали е точният човек за ЦСКА, но щом от ръководството са се спрели на него, той е.

Това, че бе отменен мачът на тима с Ботев (Пд) се случи, след като от клуба така са преценили. И другите два отбора, които играят в Европа си отменят срещите. Така са преценили ръководителите и са го отменили. Те са преценили кое е най-доброто за отбора. Рано е да говорим още за титла. Тепърва още играчи ще идват в отбора. Изминали са само три кръга, твърде рано е. Тепърва ще се окомплектова съставът. Лудогорец почти приключиха със селекцията, продадоха Сотириу, но щом се стигна до него трансфер значи са преценили, че ще се справят и без него. Левски също успяха да се подсилят, но е рано да се дават оценки все още".

Дауда Бамба тръгва по стъпките на Гийом да Зади

Дауда Бамба тръгва по стъпките на Гийом да Зади

Доста прилики между двамата футболисти от Кот д"Ивоар