Тодор Янчев е отказал да се завърне в ЦСКА, пише "Тема Спорт". Бившият халф е получил предложение да започне работа на "Армията" преди около месец. Той е бил поканен в детско-юношеската школа на "червените".

46-годишният Янчев обаче е отклонил предложението за треньор на талантите. Аргументите му са били, че иска да се развива в професията и държи да бъде старшия на представителен тим. Именно като такъв ще продължи кариерата си бившият капитан на ЦСКА.

В началото на декември той бе представен като нов наставник на втородивизионния Спортист (Своге). Янчев обаче се задържа само няколко дни на поста. Тошко бе поканен да води втория отбор на ФК ЦСКА 1948, който също се състезава във Втора лига.

След това обаче предложението бе подобрено и в крайна сметка Янчев бе представен за старши треньор на първия отбор на столичани.

Така Тодор Янчев отново се събра със Стойчо Младенов - оперативен директор на ФК ЦСКА 1948, на който бе помощник на "Армията". Двамата бяха в Борисовата гради до март тази година, след което подадоха оставки.