Босът на Царско село - Стойне Манолов, който е известен фен на ЦСКА, не скри разочарованието си от отношението към вече бившия треньор на отбора Любослав Пенев. 

"Много съм разочарован. Недопустимо е да се подиграят по този начин с легенда като Любо Пенев. Не може да го поканиш, назначиш, а след това да не му дадеш шанс. Никой не може да ме убеди, че Стойчо Младенов е вземал решение и е правил щаб в неделя в полунощ, всичко е било предварително планирано и нагласено.

Това е разочароващото. Не е оправдание, че е назначен Младенов. Защо не го поканиха през април, когато също беше свободен? Нямам нищо против него, но не ми харесва начинът, по който се случват нещата. Другите уволнения нямат никакво значение и няма да повлияят на клуба. Разочарован и затова отдавна не съм ходил на мач на отбора и скоро не знам дали ще отида.

За мен най-лошото е отношението към един български треньор. Трябва ли той да има немски паспорт, за да му се плаща коректно и да си получи неустойката при уволнение. Всички други ги подритват като подметки. ", коментира Манолов пред "Тема спорт". 

Той отхвърли възможността Пенев да се завърне в Царско село. "Аз треньор си имам". 

Петър Жеков: Със Стойчо Младенов нещата няма да се променят

Петър Жеков: Със Стойчо Младенов нещата няма да се променят

"Феновете сега се радват, но в края на сезона няма да е така"