Главният мениджър в ЦСКА - Стойчо Стоилов, даде своя коментар преди мачовете с Лудогорец, споделяйки очакванията си за двата сблъсъка, които са в рамките на няколко дни. Първият, за Купата на България, е утре от 18:30 часа, а ето какво очаква Стоилов.

"За нас всеки мач е за победа. Утре мачът за Купата няма реванш. Любо Пенев успя да вдъхне нужното самочувствие, да мобилизира играчите. Още от началото на престоя му се вижда промяната в играта. Николай Йорданов е от добрите български съдии, но когато е срещу Лудогорец, винаги има притеснения. Очаквам да получим червен картон! Така е винаги, когати играем в Разград", заяви по темата Стоилов пред колегите от livesport.

Снимка 298721

Източник: Sportal.bg

"Това е несериозно - заплатата му (б.а. - на Каранга) е такава, че никой не може да си я позволи у нас. Иначе по принцип селекцията е отворен процес, но е много трудно да се доведе сериозен футболист у нас. Специално за Черниаускас - той е най-добрият вратар у нас. Играта с крака - ами има такива, които играят добре с крака и единият е в Ливърпул, а другият в Манчестър Сити. Иначе ние се радваме, че Черни е при нас", заяви Стоилов на въпрос дали Фернандо Каранга може отново да облече екипа на "червените".

Снимка 298722

Източник: bTV

"Мауридеш не влизаше в сметките на Любо Пенев и затова бе продаден. Али Соу със сигурност е с класи над Мауридеш, така че там няма проблем. Единствено раздялата с Кирил Десподов е значима. Но при тази оферта не беше редно да му спираме развитието. Той си го заяви публично. Ние не може да лъжем за сумата от този трансфер. Част от тези пари бляха предварително инвестирани в емблемата и други разходи. Знаете, че ще се прави и стадион. Лесно е отстрани да се критикува. Ние имаме силни играчи и сега. Трансферът на Каранга също покри доста разходи", добави Стоилов.

Стойчо Стоилов: ЦСКА е на съдия разстояние от Лудогорец, Гриша Ганчев се е помайтапил, че играем за второто място

Стойчо Стоилов: ЦСКА е на съдия разстояние от Лудогорец, Гриша Ганчев се е помайтапил, че играем за второто място

"Догодина ще се борим на три фронта"