Главният мениджър на ЦСКА Стойчо Стоилов коментира нулевото равенство срещу Лудогорец в дербито на Първа лига.

Ето какво каза той след мача:

"Не успяхме да спечелим мача, не реализирахме дузпата и другите създадени положения. Доминирахме през целия двубой, имаше минути когато отстъпихме психологически, но то е нормално, при такъв голям залог, е нормално да се изпусне дузпа. Не успяхме второто полувреме да реализираме, в такива мачове има 2-3 ситуации, ако не ги вкараш.

Снимка 422824

Източник: LAP.bg

Господин Петричев не знам да е бил футболист, за да познава футболните богове, всеки мач играем за победа, това си е в ДНК-то на ЦСКА, ще видим накрая кой ще е първи, кой ще е втори в края на сезона.

Ангел Петричев: Имаме напоследък трудни разговори с господата Домусчиеви

Петричев: Имаме напоследък трудни разговори с господата Домусчиеви

"Стойчо Стоев остава. Никога не сме обсъждали нещо различно"

По принцип съм доволен от начина на провеждането на мача и от влагането на играчите, но не съм доволен, че не победихме. Имаме много добри футболисти, но имаме и контузени футболисти, всеки, който време трябва да докаже, че трябва да е в ЦСКА. Не са само нашите грешки да бъде ЦСКА на това място, в първата минута имаше 1000 % дузпа, като има дузпа да се дават.

Снимка 422827

Източник: LAP.bg

Имаме достатъчно футболисти, за да може ЦСКА да спечели останалите 3 мача. Съдийството няма да го коментирам, заболя ме устата. Днес не успяхме да се възползваме, във футбола е така, правят се грешки, и най-големите отбори падат. Имаме си треньори, няма да коментираме този въпрос. Бях в чужбина, когато ми звънна Любо Пенев, той си е голям човек, той си носи отговорност за неговите решения, исках да го разубедя, но той беше категоричен. Винаги бях до него, не е така, имаше дребни недоразумения, но можеше да се направят по по-добър начин нещата, но това не е начинът да си подадеш оставката, но това е мое мнение. Той е много голям победител, роден победител и лидер", каза Стоилов.

ЦСКА и Лудогорец не се победиха на "Армията" - 0:0

Головата машина на ЦСКА не издържа на напрежението, без победител в "мача за титлата"!

Пропусната дузпа, спорни положения и два червени картона в столицата