ЦСКА се прибра от втория си подготвителен лагер в Испания. На Иберийския полуостров "армейците" изиграха шест срещи, като не допуснаха поражение. Възпитаниците на Стойчо Младенов спечелиха купа, като на финала победиха Локо (Москва) след изпълнение на дузпи.

Стойчо Младенов заяви, че няма да коментира нападките на собственика на Левски Тодор Батков, който заяви, че "армейците" ще се провалят в шампионата. "Не ме интересува мнението на Тодор Батков и може да го изразява свободно. Няма да коментирам изказванията на хора от противниковият лагер. На подобни спекулации ако трябва ще отвърнем на удара с удар. Ние си имаме работа, върху която трябва да се концентрираме", каза бе Младенов.

Той за пореден път изрази задоволството си от проведената подготовка. "Неи и Гъргоров изостанаха поради травмите си, но очаквам да наваксат това свое изоставане по време на тренировките тук. Много неприятно е положението с Гарсес, но трябва да приемем неговата контузия. Някои продажби на дадени играчи ни намалиха възможностите за вариативност в атака и оставиха само Неи в предни позиции", заяви Стойчо.

"Продължаваме да търсим конкурент на Неи за атаката и заместник на Кабус, но знаете колко трудно е това в такъв етап от сезона. Ще се оглеждаме за добри футболисти, но ако се наложи, ще се оправим и със сегашния състав", коментира още специалистът.

Играчите ще имат почивен ден, а след това ще връщат към тренировъчния процес. У нас имат две сигурни проверки с Миньор (Пк) и Вихрен, а е възможен и спаринг с Пирин.