Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов сподели очакванията си преди гостуването на Зоря (Луганск) в групите на Лигата на конференциите. Той изрази желанието си "армейците" да изиграят мача така, както преди две седмици изиграха първите 45 минути срещу същия съперник.

"Настроението е добро, така трябва да бъде. Отиваме да спечелим точки, така ще бъде и в останалите мачове. Нашата цел е максимум точки. Добро е състоянието на Йомов, няма нищо притеснително. Готов е да изиграе мача", каза Младенов.

"Очаквам да изиграем 90 минути, както изиграхме първите 45 тука. Това е моето желание. Четири дена са си четири дена. Направихме всичко възможно да възстановим футболистите и съм сигурен, че го направихме", прибави той.

ЦСКА замина за Запорожие

ЦСКА замина за Запорожие

Полетът е в 10:30

"Изводите са, че отстъпихме в единоборствата. Дадохме им инициативата. Това е разликата".

"Разбира се, че загубата срещу Локомотив Пловдив е крайно неприятна. Трудна я преживяхме. Най-малко съм я очаквал. За съжаление се получи и то на "Българска армия", където имаме висока успеваемост. Случи се. Моето мнение е не по-различни от това, което казах. Не е оправдание това, което казах след мача. Ние имаме достатъчно състезатели. С двама свежи хора трябваше да седим по-добре. Това беше разковничето в мача", каза още Младенов.