Стамен Белчев сподели очакванията си за новия сезон. Треньорът на ЦСКА е категоричен, че новите попълнения са страхотни футболисти.

"Подготовката премина добре, при много добри условия на Панчарево. Очакванията са ми да покажем постоянство в играта, да бъдем доминиращи на терена през всички мачове и да направим добър завършек.

ЦСКА потвърди намалението на билетите за първия мач от новия сезон

ЦСКА потвърди намалението на билетите за първия мач от новия сезон

Вижте какво написаха в официалния сайт на клуба

Новите са страхотни футболисти. Просто им трябва още малко време, за да покажат истинските си възможности. Дали се очакват още нови? Да, въпрос на време и договорки. Ако могат да се договорят, най-вероятно ще имаме нови попълнения.

Снимка 490471

Източник: LAP.bg

Контролите бяха три на брой. На този етап са достатъчни. Дали сме готови, мисля, че винаги има какво да се желае. На 90% сме готови. Винаги, когато има публика на трибуните, е добре за футбола и за нас.

Снимка 490480

Източник: LAP.bg

Футболистите са готови. Най-важното е всеки от тях да покаже истинските си възможности и съм сигурен, че нещата ще бъдат наред. ЦСКА има много добри футболисти. Не е нужно да се променят много от нещата. За краткото време, в което работим заедно, със сигурност имам много изисквания - най-вече да бъдем по-компактни, по-добра органицзация и трайно владеене на топката.

Важното е да побеждаваме. Това, че вкарваме по три гола е радващо за всички. Надявам се да продължим в този дух, но винаги има какво да се подобрява в играта и да не се задоволяваме с постигнатото", коментира Белчев.

Петър Жеков: Люпко и Крушчич само пречеха! ЦСКА трябва да започне с победа!

Петър Жеков: Люпко и Крушчич само пречеха! ЦСКА трябва да започне с победа!

"От другия отбор няма да смеят и да се обадят по време на първия мач"