Треньорът на ЦСКА Стамен Белчев обеща, че отборът му няма да подцени малтийския Сиренс. Мачът от Лига Европа е утре от 20:00 часа на стадион "Българска армия".

Ето какво каза специалистът на днешната си пресконференция:

"Притесняват ме контузиите в отбора. И наказанието на Иван Турицов. Но в никакъв случай не трябва да подценяваме отбора на Сиренс в един мач. Емоциите са положителни. Дано имам повод за радост и да продължим в следващия кръг. Сиренс има много чужденци, шестима бразилци, аржентинец, французин... Местните момчета са много малко. Взеха и Мифсуд. Това, че в медиите излизат, че са от Малта и имали какви ли не професии, това не е вярно. Запознали сме момчетата с класата на съперника. Подхождаме с голямо уважение към тях. В един мач напрежението е по-голямо, но сме готови да изиграем срещата и да я спечелим. Ще покажем, че сме по-добри. Ние сме фаворит в мача, но нямаме право да подценим нито един отбор. Силите в Европа се изравняват постоянно.

До мача ще говоря постоянно това пред тях - да не подценяваме Сиренс. Всички се надяваме в най-скоро време да започнат реконструкциите на стадиона. Няма да давам почивка на титулярите. Не е нужно ръководството да ни поставя цели, ние сме в ЦСКА. Трябва да покажем марката и лицето на клуба в Европа.

Обичам да работя с младите и да им подавам ръка. Но Вальо Антов си е заслужил да бъде капитан на ЦСКА. Да се поправя - в ЦСКА няма титуляри. Играят тези, които са в най-добра форма. Сигурен съм, че ще играем по-добре, отколкото в последните кръгове в първенството".

Звезда на Сиренс напусна клуба преди сблъсъка с ЦСКА

Звезда на Сиренс напусна клуба преди сблъсъка с ЦСКА

Емануел Ебука Ижезие пък отиде във втородивизионния шведски Трелеборг