ЦСКА продължава усилено да търси заместник на напусналия клуба Стойчо Младенов. Алън Пардю ще води тима в следващите две срещи, а на "Армията" се надяват дотогава да са постигнали споразумение със специалист, който да застане начело. Другият вариант е новият наставник да встъпи в длъжност през лятото, пише "Тема спорт".

Малък е шансът именитият британец да продължи да води за постоянно тима. В Борисовата градина са набелязали няколко чуждестранни специалисти. Сред фаворитите на ръководството се появиха нови имена - украинецът Виктор Скрипник и северномакедонецът Игор Ангеловски. Скрипник е познат на привържениците, след като в последните години на 3 пъти се изправи срещу тима.

Той бе начело на Рига, когато "червените" елиминираха латвийците след изпълнение на дузпи, а след това застана начело на Заря (Луганск), с който първо отстрани "армейците" през 2019-а, а след това ги победи на два пъти в груповата фаза на ЛК през този сезон.

Ангеловски пък води Северна Македония между 2015 и 2021 година, като класира тима за ЕВРО 2020. Преди време той бе и сред опциите за Лудогорец. Сръбският специалист Саша Илич, който бе близо до договор с ЦСКА, все повече се отдалечава от "Армията". Той категорично е отказал да поеме тима преди дербито с Левски, но двете страни са си оставили вратичка за продължаване на преговорите.

Футболистите на ЦСКА с отлични първи впечатления от Пардю

Футболистите на ЦСКА с отлични първи впечатления от Пардю

Видео от първата тренировка