Днешната вечер ще бъде специална за ЦСКА. Винаги е така, когато "червените" играят мач от евротурнирите. Защото именно ЦСКА е историческият евробоец. Трите полуфинала на клуба в ЕКТ едва ли някога ще бъдат подобрени като постижение от друг български отбор. Просто е немислимо. В последните години ЦСКА също впечатлява на голямата сцена. При това ръководство "армейците" два пъти играха в групова фаза. Победиха силния тим на Базел като гост с 3:1. С този резултат надделяха и над италианския Рома в София. ЦСКА връща европейския си блясък, а днес пред момчетата на Саша Илич има нова възможност за победа в битка от турнир на Стария континент.

Снимка 616399

Източник: startphoto.bg

ЦСКА трябва да играе смело срещу Сепси. Да, треньорът на 31-кратните шампиони е прав - това е възможно най-тежкият съперник, който можеше да се падне в този етап от надпреварата. Респектиращо е да се изправиш срещу актуалния носител на Купата и Суперкупата на Румъния. Срещу солиден отбор, който е сред водещите в северната ни съседка. Но историята, традициите са с ЦСКА. Макар, че "червените" имат само една победа срещу румънци в София, и то в дебютния си мач от ЕКТ. Време е за втората!

"Армейците" направиха впечатляваща селекция през лятната пауза и отново ще се гонят най-високи цели. Една от тях несъмнено е ново участие в групова фаза. ЦСКА разполага с качествен състав, който може да постигне това. Истината е именно в мачовете в Европа. Там се вижда кой на какво ниво е от българските отбори. Докато вътрешното първенство продължава да отблъсква със скандали, несъстоятелни съдийски решения и мачове юноши срещу Лудогорец, в евротурнирите всичко зависи само и единствено от ЦСКА.

Снимка 616350

Източник: startphoto.bg

Смело, "червените" за победа! Трибуните на стадион "Българска армия" ще бъдат пълни. Със своята многохилядна армия от верни фенове, Илич и компания са длъжни да защитят името и емблемата на клуба. Да покажат характер, мъжество и дух. Да влязат твърдо в битката и да я спечелят. Така, както многократно са го правили футболистите на ЦСКА през годините в Европа. Тези вечери наистина са специални за всеки, който обича ЦСКА. Днешната също ще бъде такава. ЦСКА започва поредната си европейска приказка. Дано да бъде с щастлив край...

ЦСКА - Сепси, 0:2, (Развой на срещата по минути)
на живо

ЦСКА - Сепси, 0:2, (Развой на срещата по минути)

Грешки на "червените"