Старши треньорът на ЦСКА - Саша Илич, е решил какво ще прави с един от талантливите футболисти на в отбора си - Симеон Александров, предава "Тема Спорт".

Атакуващият халф по всяка вероятност ще започне зимната подготовка с "армейците" и ще получи достатъчно време в контролите, за да докаже, че мястото му е в редовния състав.

Ако той успее да убеди сръбския наставник, със сигурност ще остане и през пролетта на "Армията". В противен случай ще потегли в посока Септември (София), където ще играе под наем.

"Червените" го купиха имено от столичния тим в началото на настоящия сезон и това е единственото различно място от "Българска армия", на което би могъл да играе младокът, защото вече се е състезавал за два различни клуба.

За "септемврийци" Александров отбеляза 4 гола в 8 срещи, с която впечатли Илич, но впоследствие не се наложи в състава и записа само два мача - по един за efbet лига и Sesame купа на България. Сега младокът има последен шанс за сезона да се докаже. Дори това да не се случи, Симеон Александров има договор за 5 години на "Българска армия" и би могъл да покаже способностите си в някой бъдещ момент.

ЦСКА подготвя трансферен удар

ЦСКА подготвя трансферен удар

Очаква се развитие по темата да има в началото на новата година