Симеон Александров ще е една от многото промени, които треньорът на ЦСКА - Саша Илич ще предприеме за мача със Септември спрямо слабото представяне срещу третодивизионния Гигант. Сърбинът бе ядосан на своите, като предприе 4 рокади още до почивката. След двубоя той обяви, че ако е имал възможност, е щял да извади почти всички свои футболисти от терена.

За 19-годишния Александров това ще е първи мач като титуляр за ЦСКА, след като пристигна в Борисовата градина в последния ден на летния трансферен прозорец именно от предстоящия съперник на 31-кратните шампиони. Засега той не успява да се впише в схемата, която използва Саша Илич, тъй като при нея не присъстват крила.

До момента има записани едва около 25 минути с "червената" фланелка при домакинската победа с 4:0 над Хебър в средата на октомври. Очакваше се Александров да попадне в състава на сърбина още за двубоя с Гигант, в който взеха участие други футболисти, попадащи по-рядко в сметките му. Той обаче беше ангажиран с младежкия национален отбор, като бе титуляр за селекцията на Александър Димитров в контролите със Словения (0:0) и Босна (0:3), пише "Тема Спорт".

ЦСКА търси отбор, където Бауренски да записва повече игрови минути

ЦСКА търси отбор, където Бауренски да записва повече игрови минути

Не може да се пребори за доверието на Илич