Саша Илич е предупредил възпитаниците си за начина, по който се наслаждават на дългата си зимна ваканция, пише "Тема Спорт". Както е известно, футболистите излязоха в почивка след последния официален двубой за годината (2:1 над Септември за купата) на 1 декември и се събират за старта на подготовката чак на 5 януари.

Младият сръбски специалист е поставил ултиматум и е обявил глоби за непрофесионализъм. Той е свързан с връщането към тренировъчния процес с наднормено тегло или закъснение за присъединяване към първите занимания. Илич е бил категоричен, че играчите нямат оправдание да не се върнат навреме и в оптимална кондиция с оглед на дългата почивка, която имат, благодарение на световното първенство в Катар.

Наставникът беше бесен през лятото, когато бразилецът Жеферсон закъсня да се присъедини към първите му тренировки начело на ЦСКА, а освен това той и още няколко футболисти пристигнаха с излишни килограми. Новопривлеченият нападател Дюкенс Назон пък се нуждаеше от повече от месец за да навлезе в нужната кондиция.

Сега футболистите са получили специални програми от спортно-техническия щаб, които ако спазват, няма да имат проблеми с наднормено тегло за старта на зимната подготовка.

ЦСКА ще бъде на лагер в Турция, а не в Испания

ЦСКА ще бъде на лагер в Турция, а не в Испания

Саша Илич лично е избрал локацията