Стойко Сакалиев говори за любимия си отбор - ЦСКА. Ето какво каза бившият нападател на "червените" пред "Тема Спорт":

"Основната заслуга за спечелването на Купата на България бе на Любо Пенев. Той успя да изгради боеспособен тим, който донесе триумфа. Това е правилният човек, който знае и може да върне ЦСКА към успехите. Искрено се надявам, че ще получи пълна свобода, нужната подкрепа, за да работи. Любо се нуждае от време и дано му го дадат. Нека сам си направи селекцията, да подготви играчите и вярвам, че радостта, която достави на цяла Червена България, няма да бъде само един миг, а ще продължи. Вярвам, че отборът може да се пребори през следващата кампания за шампионската титла и отново за купата на страната. Има нужда от няколко нови попълнения и нещата ще се получат.

Бусато е добър, но дали е достатъчно добър за ЦСКА? Той имаше някои силни моменти, но като цяло смятам, че тимът има нужда от по-солидна фигура и по-голяма стабилност на този пост. Задължително трябва да се потърси повишаване на класата в халфовата линия. Нужни са по-ефективни крила, както и креативни вътрешни халфове. Много ми харесва Варела, но смятам, че Тиаго се изчерпа за ЦСКА. Португалецът даде много на клуба, но вече все по-често изпада в дупки, а и дочувам, че иска да напуска. Трябва да му се намери заместник. И не на последно място има нужда от централен нападател. Кайседо не е моят тип нападател, а Чарлс тепърва ще се развива.

Още първите кръгове ще покажат накъде ще тръгнат нещата, но ЦСКА не бива да си избира турнири и да се фокусира на едно определено място. Надявам се да се изгради боеспособен отбор, който да може да играе на всички фронтове.

Единствената и реална конкуренция е Лудогорец и вярвам, че с една добра селекция, доверие към Пенев и подкрепа на публиката, в която не се съмнявам, то Лудогорец може да бъде свален от върха.

Ако има нов инвеститор, то той да е готов да вложи не само парите си, но и сърцето си".

Стефано Белтраме обясни защо си е тръгнал от ЦСКА

Стефано Белтраме обясни защо си е тръгнал от ЦСКА

Имал е психологически проблеми