ЦСКА би могъл "да спечели всичко", ако Лудогорец направи грешна стъпка срещу Черно море у дома в последния кръг от Първа лига. Това заяви полузащитникът на "армейците" Рубен Пинто.

Победата на "червените" с 2:0 над Левски в 35-ия кръг направи така, че титлата за сезон 2018/2019 да се реши във финалния 36-и кръг.

"Знаехме какво трябва да правим. В някои мачове играем по-добре, в други - не толкова. Най-важна е победата. Според мен не направихме силен мач, но спечелихме. Имахме проблеми през седмицата с някои контузии, но смятам всички за фокусирани спрямо голямата ни цел.

Всички сме сплотени, това във футбола е много важно. Надявам се да запазим формата си, ще се борим докрай. Поздравления за съотборниците ми - през първото за желанието, а през второто за по-добрата игра.

Ние не се интересувахме от другия мач. Дали ще победим Ботев във финалния кръг, дали Лудогорец ще се справи с Черно море - не мога да кажа. Чух странни неща за другия мач в Пловдив. Какви точно? Не знам. Аз съм играч, моята работа е да играя. Не съм гледал другата среща", загатна Пинто.

ЦСКА победи Левски с 2:0 и съхрани надеждите си за титлата в Първа лига

Левски не сложи край на "червената" мечта, ЦСКА взе голямото дерби и продължава битката за титлата!

"Армейците" триумфираха с 2:0, последният кръг на Първа лига ще реши шампионския им спор с Лудогорец