Халфът на ЦСКА - Рубен Пинто беше истински щастлив, след като с негово попадение "червените" отстраниха Лудогорец от турнира за Купата на България. Ето какво сподели португалецът пред медиите.

"Работихме много здраво през седмицата. Знаехме какво представлява Лудогорец - един много силен тим. Но характерът на нашия тим е много важен, а също така и феновете. Те бяха допълнителният ни стимул. Всички сме щастливи, но трябва да запазим хладен ум за следващия мач".

"Вкарах хубав гол. Бях на изгодна позиция, нямах никой зад гърба си. Мачът за първенство ще е различен. Надявам се, че ще покажем повече характер, защото в днешния мач бяхме отборът, който показа повече смелост и характер. Но в шампионата ще искам повече и повече от мен и съотборниците ми. Двубоят от шампионата ще е различен. Трябва да мислим много сериозно за него".

"Лудогорец очакваха при нас да има някакви проблеми. Подготвихме се добре за този мач. Ще направим същото и за следващия. Но трябва да обърнем внимание и на някои неща, които не са чак толкова позитивни. И ние, и те можем да сме по-добре. В събота мачът ще е различен. Ще видите".

Любослав Пенев: Агресия имаше от четворката, радвам се, че няма да свирят в събота пак те!

Любо Пенев: Агресия имаше от четворката, радвам се, че няма да свирят в събота пак те!

"Гредата им беше от засада, два-три метра"