Фенове на ЦСКА събраха на дербито с Лудогорец 5322,05 лв. за лечението на 25-годишния Николай Александров.

Младият мъж е с диагноза Сарком. На "Армията" бяха поставени урни, в които всеки, който желае, можеше да подпомогне каузата със сума според възможностите си.

Публиката на ЦСКА демонстрира европейско поведение

Публиката на ЦСКА демонстрира европейско поведение

Информация от МВР

Ето какво споделя за своето заболяване Николай Александров:

Здравейте,

Аз съм Николай Александров на 25 г. с диагноза Сарком. През януари месец отидох на ядрено магнитен резонанс, на който не снимаха цялото ми тяло и въпросното образувание не беше снимано. Имах болки в седалищния нерв, бях насочен към кинезитерапевти и невролози и бях лекуван грешно около 5 месеца. Тъй като състоянието ми се влошаваше все повече, реших да прибегна към друга болница в България, която е с Американско потекло, в която също ми бяха сложили грешна диагноза. След това родителите ми взеха решение да ме подложат отново на ЯМР, тъй като болките ми денонощно не спираха и всички се чудеха какво става. Тогава разбрах и диагнозата сарком и започна същинското ми лечение.

Заминахме в Турция в болница Anadolu, където повечето българи с моята диагноза се лекуват. Събрахме пари от роднини и приятели за лечението ми, но разходите ми на ден са около 2000-3000лв. само за консумативи и престой в болницата, без химиотерапиите и лъчетерапиите ми, на които се подлагам всеки месец.

Не мога да кажа точната сума за възстановяването ми, тъй като болестта ми не може да се премахне с операция, а трябва да бъде подлагана на химиотерапии и лъчетерапии ежемесечно. Положението се влошава и доста ускъпява лечението ми, защото доста често ми се налага да ме хоспитализират, което всъщност прави разходите, непосилни за нас.

За съжаление всичките спестявания и заеми от роднини свършиха и се нуждая спешно от вашата помощ, за да мога да продължа да се лекувам и да получа шанс да живея.

Никога не съм си мислел, че може да ми се случи такова нещо, за съжаление разбрах , че никой не е застрахован по толкова страшен начин.

Моля всеки, който има възможност да помогне. Помогнете ми да получа шанс да живея.

Може да дарите с карта, PayPal, ApplePay, GooglePay, Revolut,

https://pavelandreev.bg/campaign/jivot-za-niki

Алианц Банк България" АД е официалният банков партньор на Фондация "Павел Андреев". При дарение на каса в клон на банката НЕ ДЪЛЖИТЕ транзакционна такса.

Банка: Алианц Банк България

IBAN: BG77BUIN95611000723485

BIC: BUINBGSF

Получател: Фондация Павел Андреев

Основание: Дарение за Николай Евгениев Александров

Включете се в онлайн базара на платформата

https://www.facebook.com/groups/pavelandreevbggroup/?ref=share

Разгледайте и нашия Фонд за лечение на деца в чужбина

https://pavelandreev.bg/subscription...

Фенове на ЦСКА с благородна инициатива

Фенове на ЦСКА с благородна инициатива

Ще помагат на деца и пенсионери в нужда