Стойчо Младенов е треньорът с най-дълъг стаж начело на ЦСКА през последните 20 години. В този период той беше наставник на "червените" в 4 периода. Общо престоят му в клуба на поста е 5 години и 80 дни. Младенов спечели две титли на България с ЦСКА - през 2003-а и 2008-а година. Тези от 2008-а е последната за момента титла на "армейците". С него обаче се свързват и доста от срамните отпадания на тима в Европа, най-вече тези от Мура и Зимбру.

Вярвате или не, вторият с най-дълъг стаж като треньор на ЦСКА от 2000-ата година насам е... Стамен Белчев. В два периода той събира една година, 8 месеца и 27 дни. На трето място е Димитър Пенев с малко над година и 4 месеца. Два пъти той работи съвместно с други треньори - Адалберт Зафиров и Драголюб Симонович.

След тях са Миодраг Йешич и Милен Радуканов. Те също имаха два периода на "Армията" като треньори. Сърбинът спечели титлата на България, а Радуканов - Купата и Суперкупата. Йешич е с общо година, 3 месеца и 15 дни. Има 14 дни повече от Радуканов.

WINBET - истинската тръпка от победата! (18+)

Само още трима специалисти са с повече от година общо от периодите им начело на ЦСКА в последните 20 години. Христо Янев е с година, 2 месеца и 27 дни. Той донесе последният за момента трофей на "червените" - Купата на България през 2016-а година. Любо беше треньор с няколко дни по-малко от Янев, но в три периода, а Христо - в два. Ферарио Спасов пък води ЦСКА година и 19 дни.

Любопитно е да се отбележи, че последният треньор, който води отбора повече от 2 календарни години без прекъсване е Георги Василев. Гочето може да се похвали точно с 2 години и 2 месеца. Той спечели последният златен дубъл за ЦСКА - през 1997-а година. Записа общо 156 мача, триумфира в 58 от тях. Никой след него не остана треньор на "армейците" поне 2 години без прекъсване.

Купата решава бъдещето на Акрапович в ЦСКА?

Купата решава бъдещето на Акрапович в ЦСКА?

Това би бил негов трети пореден триумф в турнира