Популярни фенове на ЦСКА се обединиха в мнението, че сега е моментът за спечелването на жадуваната 32-а титла и прекъсването на доминацията на Лудогорец в първенството. ЦСКА е лидер с 4 точки аванс пред разградчани, като двата тима единствени останаха в битката за титлата.

"Силно се надявам да запазим преднината си и да станем шампиони, защото тази суша тежи на клуба и на феновете. Този сезон ни открива страхотна вазмъжност и не трябва да я пропиляваме. Ще има удари под кръста. Господ да ни е на помощ", казва в анкета на "Тема Спорт" Здравко Желязков от дует "Ритон".

Здравко от "Ритон": Няма да позволят на ЦСКА още дълго да е на върха

Здравко от "Ритон": Няма да позволят на ЦСКА още дълго да е на върха

Певецът е голям фен на "армейците"

"Оптимист съм, че този път ще станем шампиони. При това правителство не мисля, че ще има ударите, на които бяхме свикнали в минали години. Конкуренцията загуби позиции в настоящата политическа обстановка. Трябва да се възползваме от шансовете си", е мнението на Румен Леонидов.

"ЦСКА ще стане шампион, ако подобри още малко представянето си. Има невероятен шанс за титлата. Нужна е пределна мобилизация до края", споделя Лъчезар Николов-Чезари.

Чезари: Цесекари, влизаме в братоубийствени войни, стига вече!

Чезари: Цесекари, влизаме в братоубийствени войни, стига вече!

"Да се обединим около отбора в Първа лига"

"Силно се надявам да успеем да удържим до края и най-сетне да се зарадваме на шампионска титла. Имаме козове - треньор, колектив и страхотна публика. Не важното с каква игра и резултати ще стигнем до титлата, важното е да я вземем. За съжаление още гледаме мачове като този между Лудогорец и Черно море, който беше пладнешки грабеж. Без мощния съдийски фактор, гостите от Варна нямаше да загубят този мач. Правото, истината и справедливостта са на наша страна и трябва да ги доведем докрай", завършва от своя страна Светла Петрова.