Популярният фен на ЦСКА Асен Мечката коментира бойкота на организираните привърженици. През този сезон те не посещават мачове на отбора. 

Ето какво написа той на стената си във "Фейсбук":

"Ще го кажа така: С тази отровена атмосфера и цялата негативна енергия, с която заливаме любимия ни отбор, си е цяло чудо, че имаме толкова победи, и все още сме пряк конкурент за титлата! Вече не съм сигурен кой е по-вреден за ЦСКА и без да оправдавам Гриша Ганчев или слабата игра на отбора, искам да погледнем към нас, и нашите думи и действия, с които мачкаме сами себе си и съсипваме отношенията помежду ни. Единство, което е градено с години, като дори отблъскваме цяло поколение и го предоставяме на враговете ни!

Снимка 384889

Източник: Фейсбук

И всичко това в период, в който всички те се надигат, готови да ни заличат. А ние не само не се браним, а дори им предоставяме всичко на тепсия, даже не е нужно да ни търсят кусури, защото ние сами си ги вадим на показ.

Браян Морено: Тайната е да вярваш в своя потенциал

Браян Морено: Тайната е да вярваш в своя потенциал

Стартира добре сезона

Та, не знам вече какво става и какъв кеф им дава на някои да се държат с останалите като с врагове и да се слагат над всичко и всички, та дори над ЦСКА, но видимо това не беше и не е начин. Така само отблъскваме и се нареждаме до всички вредители, довели ни до това положение, а трябва да е обратното!

Аз съм един от отблъснатите. Жестоко се отвратих и загубих вдъхновение, а и вяра. В тези около мен, обаче. Заради това и реших да драсна още някой ред, въпреки, че сигурно ще съжалявам отново. Но това е дълг! Пък белким светне лампичката, на който трябва, и повече хора се осъзнаят, че сами се копаем в момента!

Липсата на уважение и диалог помежду ни са пагубни, както и самозабравянето! Повтарям - не оправдавам всички грешки и разочарования от Гриша Ганчев и от отбора, но към днешна дата се нареждаме до вредителите на ЦСКА! Нямаме право. Още повече, като се огледаме към днешна дата в какви вражески времена се намираме!

Притеснението ми е, че щом на мен повлия цялата тази наглост и злоба помежду ни, значи е достигнат предел! Чувството, което ме е водило към стадиона, винаги е било любов, не е омраза. А пък усещането за вътрешен мир, за нещо свято, отношения на друго ниво, мощ, величие, братство, ме караха да се връщам и да искам още. А къде са те сега? Кой ще иска да е част от това?! Играта е временна, собственици се сменят, но Уважение и Доверие трудно се връщат!".

Георги Велинов на 65: Време е цялата "червена" общност да има поводи за усмивки и ЦСКА да се върне на върха!

Георги Велинов на 65: Време е цялата "червена" общност да има поводи за усмивки и ЦСКА да се върне на върха!

"Съжалявам, че не успях да играя нито на световно, нито на европейско първенство"