Изпълнителният директор на ЦСКА Пламен Марков говори пред медиите по време на сбора на отбора за първа тренировка. Той заяви, че от ръководството на "червените" ще се съобразят максимално с исканията на треньора Милош Крушчич за нови футболисти. Преди това сърбинът заяви, че държи да бъдат взети най-много двама нови.

ЦСКА ще се раздели само с Николай Бодуров.

"Ние като ръководство, футболистите, целият отбор, феновете в България и чужбина може да очакват хубави неща от ЦСКА. Пожелавам на нашите привържениците да ни подкрепят, да ни следват навсякъде.

Сега разговаряхме с играчите. Ръководството вярва в техните възможности. Това беше силно подчертано. Важно е отборът да е сплотен. Да има добри колегиални отношения. Ако е възможно, да има и приятелски. Трябва отборът да е едно цяло. Трбява да се борят за добри резултати. Естествено, че четвъртото място не удовлетворява никого. Четвърто място не подхожда на този голям клуб.

Снимка 460237

Източник: LAP.bg

Работи се по селекцията. Не се нагажирам с обявяването на нов играч. Знаете, единственото ни ново попълнение в момента е Ахмед Ахмедов. Когато има нови играчи, ние ще ги обявим в най-кратки срокове. Практиката не само на ЦСКА е да се съобразява с исканията на треньора. След като Крушчич е казал, че иска само двама, ние ще се съобразим да го уважим. Добрите играчи са в договорни отношения, но това не е пречка.

Снимка 460236

Източник: LAP.bg

На този етап не предвиждаме да се разделяме с футболисти, освен с Николай Бодуров. Важно е да има едни 23-24 играчи, които да са винаги готови да влязат в игра.

Рубен Пинто е в договорни отношения. След като клубът продължава да разчита на Крушчич, той е лицето, което трябва да каже за Пинто. Ние се съобразяваме с вижданията на треньорите", каза Марков.

Милош Крушчич: Трябват ни максимум двама нови, спокоен съм за работата си като треньор на ЦСКА

Милош Крушчич: Трябват ни максимум двама нови, спокоен съм за работата си като треньор на ЦСКА

"Целта е да бием във всеки мач"