Легендата на ЦСКА - Аспарух Никодимов, коментира пред "Мач Телеграф" как вижда играта на "червените", като заяви, че липсва качество в редиците на Саша Илич. Той сподели очакванията си за предстоящото дерби с Лудогорец в Разград, като каза, че сега е моментът да бъдат спечелени три точки от шампионите, защото имат ангажименти в европейските клубни турнири.

Маурисио Гарсес няма да започне като титуляр срещу Лудогорец

Маурисио Гарсес няма да започне като титуляр срещу Лудогорец

Шагоян обаче стартира от първата минута

"Ако не победим, ще си останем с мечтите за титлата и толкова. В преките мачове, ако загубиш все едно изпускаш не три, а цели шест точки. Защото ще дръпнат повече в класирането. Сега е моментът да натиснеш газта и да успееш да победиш, защото те имат ангажименти в Европа. Мисля, че ще им се отрази това, че играят през три дни. Дълго време сме играли така в ЦСКА и знаем какво е. Откога го чакаме този момент. Но ако играят, както в последния мач, няма да е много сигурно дали ще вземем нещо.

Срещу Пирин винаги сме играли трудно. Те искат да се покажат и играха много по-свежо от ЦСКА. В защитата допуснахме лек гол. В отбора липсва качество. Не се подсигуряват и всеки като че ли играе сам за себе си. Не ми харесва така, играят мудно и няма бързи преходи. Орел, рак и щука беше отбраната на отбора. В средата на терена съм ги отписал вече. Само Линдсет е по-пъргав. От толкова години да не можем да станем първи е недопустимо за клуб като ЦСКА.

За мен това е нормално. Независимо от противника, срещу който се изправяш, трябва да си на ниво през цялото време. От първия съдийски сигнал до последната секунда. Срещу Лудогорец рецептата за победа е да играеш силно и безпогрешно. Трябва да се бориш и да си дисциплиниран тактически, за да покажеш най-доброто от себе си. Хората виждат кой се раздава и кой не. Тези футболисти трябва да се доказват. Трябва да покажат, че заслужават да са част от ЦСКА. Нямам нищо против високите възнаграждения, но трябва да си ги заслужиш с игра. Да се прикриваш на терена между другите и да взимаш хубави пари не е честно".

Белчев: Радвам се за Желев, той е млад специалист с голямо бъдеще

Белчев: Радвам се за Желев, той е млад специалист с голямо бъдеще

"Получи предложение, което не трябваше да отказва"