Старши треньорът на ЦСКА Алън Пардю коментира загубата с 0:5 от Лудогорец.

"Халфовата линия на Лудогорец действаше добре и за нас бе много трудно. На няколко момчета днес им беше тежко, визирам Росен Божинов и останалите млади момчета, които трябваше да играят. Избрах тази схема, защото разполагам с такива футболисти. Много хора отсъстваха, нямах достатъчно опитни футболисти, с които да работя и трябваше да процедирам така. Поех риск, който не се оправда.

Загуби като тази тежат много. Забравяме за финала за Купата, трябва да реагираме на представянето си тук. Кери, Жеферсон, Вион, Турицов ще се завърнат. Те са много важни за тима. Юга ще е готов чак за финала. Тази вечер бе много трудно за нас, изправихме се срещу шампиона, в който нямаше напрежение и показа своята класа.

Лудогорец разби ЦСКА с 5:0 в efbet Лига

Лудогорец разпиля ЦСКА с 5:0 в Разград!

Тежък нокаут за "червените"

Фокусът ми е върху състава тази вечер. Нямам достатъчно широчина в състава и бих искал да говоря за това. Какво съм говорил с ръководството остава на заден план. Може би трябва да работим точно върху това. Определено трябва да се подобряваме много сериозно, всички го знаем. Искам да кажа, че оценявам подкрепата на феновете и се извинявам за представянето", заяви специалистът.