Елитният френски футболен клу Дижон не се е отказал от привличането на играча на ЦСКА Али Соу. Тимът ще направи нов опи да вземе нападателя през зимния трансферен прозорец, съобщава ежедневникът "Мач Телеграф"..

Дижон се намира в тежко положение и продължават да е закотвен на дъното. Тимът няма победа, а освен това притежава и най-слабата атака, след като има отбелязани едва 4 гола.

Единствената разлика, която може да настъпи обаче, е в цената. Гамбийският нападател напоследък доста често вдига кръвното налягане на привържениците на "червените".

Причината е, че вместо да опъва противниковите мрежи, той прави невероятни пропуски.

Всъщност Али Соу не се е разписвал в първенството повече от 2 месеца. За последно вкара при визитата на Ботев Враца на 22 август, която бе спечелена с 2:1.

В следващите 5 пъти, когато бе на терена, Соу така и не се разписа. А ЦСКА спечели само един от тези двубои - с 1:0 на "Българска армия" срещу Славия. В останалите стигна само до 3 равенства.

В момента Соу е в серия от 468 минути без отбелязано попадение, което се равнява на 7 часа и 48 минути. За ЦСКА ще е добре той да сложи край на черната серия още днес.

Ще се завърне ли ЦСКА на победния път при гостуването си в Кърджали?

Ще се завърне ли ЦСКА на победния път при гостуването си в Кърджали?

"Армейците" нямат победа в последните пет шампионатни мача