Николай Бодуров коментира преминаването си в редиците на ЦСКА-София. Той отпътува за Испания, където ще се присъедини към отбора на Стамен Белчев на подготвителния лагер в Сан Роке.

Бодуров заяви сериозни амбиции с "червения" екип и бе категоричен пред официалния сайт на клуба, че ще направи всичко по силите си, за да постигне успехи с ЦСКА-София.

Официално: Николай Бодуров е футболист на ЦСКА-София

Официално: Николай Бодуров е футболист на ЦСКА-София

Клубът потвърди трансфера

"Невероятно се чувствам. На всеки един пожелавам да изпита това - да му са роди дете. Това за мен осмисля живота на всеки човек. Сега и отбор си намирам. Наистина сериозен отбор. Щастието ми е пълно в този момент. Готов съм разбира се. Обичам предизвикателствата и съм готов", коментира Николай Бодуров и добави:

"Да, гледах няколко мача. Обичам да гледам българското първенство. И в Англия беше така. Не се притеснявам. Адаптирам се бързо, нямам проблем в това отношение. На тях ще им помогне, че ме познават - да се адаптират те към мен. Гледах откъси от контролата вчера. Мисля, че ЦСКА надигра Локомотив (Москва). Създаде доста положения".

Бодуров отказал на англичани и руснаци

Бодуров отказал на англичани и руснаци

Арсенал (Тула) и МК Донс са имали интерес към играча

"Максималист съм. Много е трудно за титлата, но ще дам всичко от себе си и ще се боря докрай. Амбициите ми са да са доволни феновете. Футболът без фенове не струва. Ако феновете не са доволни, значи нещо не е както трябва", заяви още Николай Бодуров.